06-45 720 209 info@rolstoelauto.nl

over ons

Met veel plezier en gedrevenheid hebben wij jarenlang bij Tripod Mobility gewerkt en vanuit hier tientallen mensen mogen opleiden tot ombouwer in het binnen- en buitenland. In 2019 zijn wij gestart met Van Neerven Rolstoelauto’s. Wij willen graag dat het voor iedere rolstoelgebruiker financieel toegankelijker wordt om een rolstoelauto te kopen. In onze privé-omgeving hebben wij van dichtbij helaas meerdere malen ervaren hoe lastig het voor een rolstoelgebruiker kan zijn om voldoende mobiel te blijven.
Van Neerven Rolstoelauto’s biedt u de mogelijkheid om weer te gaan waar u wil! Dankzij onze ervaring in autoaanpassingen bent u bij Van Neerven Rolstoelauto’s verzekerd van een hoge kwaliteit ombouw van uw rolstoelauto, die volledig aansluit op uw behoeftes en wensen.

Als officiële dealer van Tripod Mobility werken wij standaard met hoogwaardige producten die zijn goedgekeurd door het RDW en tevens zijn voorzien van een Europese typegoedkeuring.  Omdat elke rolstoelgebruiker andere wensen en behoeftes heeft, bieden wij veel diversiteit in rolstoelautomodellen en verschillende mogelijkheden om uw rolstoelauto zelf samen te stellen bij ons. Wij passen elke auto zelf aan en kunnen ook de het onderhoud van uw rolstoelauto in onze volledig uitgeruste werkplaats uitvoeren. Onze ervaring staat borg voor de hoogste kwaliteit en een goede service.  Omdat wij een relatief kleine onderneming zijn, kunnen wij onze kosten lager houden waardoor wij ook scherpe prijzen voor onze klanten kunnen realiseren.

Bezoek ons

U bent van harte welkom in onze werkplaats voor advies op maat en een kop koffie, maak voor de zekerheid wel eerst even een afspraak!

Spegelt 31a
5674 CE Nuenen
06-45 720 209

 

Stichting Anders

Stichting ANDERS Eindhoven

Wij als Van Neerven Rolstoelauto’s zijn enthousiast partner van Stichting ANDERS Eindhoven.

Door ons partnerschap met ANDERS Eindhoven zijn we met onze dienstverlening en talent benaderbaar voor een lokale nood. Zo kunnen we onszelf als bedrijf inzetten voor kwetsbare situaties in de samenleving. Daar waar het écht nodig is. Het partnerschap helpt ons om heel concreet een Maatschappelijk Betrokken Onderneming te zijn en waar mogelijk een verschil te maken.

Kijk op de website van ANDERS voor meer informatie over de stichting en het werk: www.stichtinganders.nl/eindhoven